Name: Helle Birkehøj
Phone: +45 20634290
Address: Body Zones Ramsoebakken 10
4621 Gadstrup
Gadstrup
Denmark
See scheduled classes below

Velkommen

Jeg hedder Helle, er gift og mor til 3 børn.

Siden 1997 har jeg arbejdet fuld tid som Alternativ Behandler i min klinik Body Zones, beliggende i Karlslunde.
http://www.bodyzones.dk

Af uddannelser inden for feltet har jeg bla.:

BARS Facilitator
BodyTalk Access Trainer
Certificeret BodyTalk Behandler
Kranio-Sakral Terapeut
Clairvoyant Medie
Akupunktør
Zoneterapeut
Fysiurgisk Massør

Er desuden Uafhængig LifeWave Distributør

Jeg er hele tiden åben og søgende efter behandlingsformer, der kan hjælpe til at genfinde resourserne og balancen i os selv. I denne søgen stødte jeg på Access BARS og Access Consciousness Kurserne, som i den grad har været en kæmpe øjenåbner.

Jeg ser kæmpe udvikling hos mine klienter, og hvor de før var MEGET tilfredse med BodyTalk behandlingerne, er de nu euforiserende glade og tilfredse efter at have modtaget kombination af BodyTalk, BARS og Clearings fra Access Consciousness.

Jeg anbefaler BARS til ALLE. Det er så fantastisk dejligt, og giver en indre ro og styrke, som mange mangler i en stresset hverdag. Mine personlige oplevelser på mig selv og mine familiemedlemmer er ikke til at tage fejl af. Der sker ikke bare ændringer hos dig selv, men også i dine omgivelser, når du begiver dig ud på denne spændende rejse i at give slip på alle de ting, der begrænser dig i dette liv.

Vidste du, at 98 % af de overbevisninger og programmeringer du lever dit liv igennem, ikke er erfaringer du selv har gjort, men omgivelsernes indflydelse på dig gennem hele livet - især barndommen.
Hvordan tror du dit liv ville være, hvis bare du kunne slippe halvdelen af disse 98 %, og udskifte dem med nogle overbevisninger der ressonerer med din essens - din kerne. Som støtter dig i at være DIG?

Lyder det tiltalende, så kom og oplev BARS på et kursus, eller bestil en tid i klinikken. Du kan booke online via min hjemmeside http://www.body-zones.dk

Det vil være mig en stor ære at facilitere de ændringer du ønsker for DIG !

Classes:
No matching Access Bars® classes found.