Name: Janne Burchardt
Phone: 40164442
Address: Ellesvinget 153
Vedbæk
Vedbæk
Danmark
See scheduled classes below

Siden jeg var barn har jeg interesseret mig for mennesker og udvikling. Jeg iagttog mennesker, deres adfærd og hvordan de interagerede med hinanden, og var altid den mine venner kom til, når de havde problemer.

Jeg har derfor beskæftiget mig med at hjælpe mennesker til at få det bedre hele mit liv. Professionelt først som sygeplejerske, siden som psykoterapeut, Reiki healer, The Work facilitator og nu som Access Bars facilitator.

Jeg har haft selvstændig virksomhed siden 1997, og jeg elsker at hjælpe mine klienter med at vokse, udvikle sig og få de relationer og det liv, de ønsker sig.

Jeg har arbejdet meget med børn og unge. Først som miljøterapeut på Børne-ungdoms psykiatrisk afdeling på Bispebjerg hospital, dernæst som støttepædagog for børn med adfærds- og indlærings problemer i specialklasser på Skovly skolen i Holte, og samme sted senere som lærevikar på alle klassetrin. Da jeg begyndte at arbejde med børn kunne jeg mærke, hvor nemt det var for mig at håndtere børn/unge og deres problemer, og jeg har siden haft mange unge til samtale og behandling samt deres forældre til familierådgivning.

I 2016 begyndte jeg at arbejde med Access Consciousness Bars™ og det har gjort en stor forskel i mit liv, selvom jeg har arbejdet med både mig selv og andre i mere end 20 år. Alting er blevet lettere, ingen stress, ingen forvirring eller tankemylder, masser af energi og glæde.

Især har det været berigende at se hvor godt både voksne og unge får det efter hver Bars™ behandling. Det har altid været mit mål at sende mine klienter ud døren med lethed i kroppen, tro på sig selv, forbedret tankevirksomhed og bedre relationer. Med Access™ går det nemmere og hurtigere end nogensinde, og derfor valgte jeg hurtigt også at uddanne mig til Access Bars™ Facilitator for at kunne uddanne andre i dette virkningsfulde og nemme redskab. Jeg har i starten af 2017 afholdt mit første Bars kursus i New Zealand, og det var en god oplevelse at se, hvor meget det flyttede i deltagernes dag.

Bars™ behandling er effektivt for:

- Stress
- Depression
- Søvnløshed
- Træthed
- Smerter
- Angst
- Forvirring
- ADHD
- ADD
- OCD
- Autisme
- Uro
. Modstand mod forandring
- Manglende energi
- Manglende retning i livet
- At lære at modtage
- Slappe af omkring penge, arbejde, relationer og derved tiltrække det

Classes:
Class Date Location Facilitator
Access Bars® Gifting & Receiving 30/Mar/2017 Vedbæk Janne Burchardt