Name: Anya Glaring
Phone: +45 2620 4009
Address: Litorinaparken 165
2680 Solrød str.
Sjaelland
Denmark
See scheduled classes below

Hjertelig velkommen ♡

Jeg hedder Anya Glaring, er 45 år.

Jeg underviser i Access Bars, Foundation og Level 1, Energetic Facelifting, Krops-processer og alt der omhandler at komme videre, hvad end dine begrænsninger er.

Desuden er jeg er uddannet BodyTalk Practitioner, som en af de første 10 i Danmark. I min klinik arbejder jeg med Bodytalk, Access Bars og andre Access Consciousness metoder. Jeg er også uddannet life-coach fra Mindjuice.

Du er meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på info@letyourbodytalk.dk
eller tlf. 2620 4009.

Her under kan du læse mere om Acces Bars og om kurset:

Access Bars
Jeg havde fået én Access Bars behandling -og da jeg gik derfra havde jeg det bedre end jeg havde haft et længe. Jeg husker ikke så meget af hvad der blev sagt, men jeg husker sætningen. “Hvem siger at livet ikke kan være let og sjovt?” og det var som om at mange af de begrænsende tanker jeg havde før, var væk - og at jeg for første gang kunne vælge - “Livet er let og sjovt” - og jeg troede på det - jeg kunne mærke det. Det var SÅ skønt at have et nyt ståsted. Jeg havde pludselig rum og overskud til at modtage livet med mit nye mantra : Livet er let og sjovt” - og det er bare så meget mere givende og inspirerende end “Livet er svært og trist”

Så snart der var et kursus meldte jeg mig på. Jeg måtte se og mærke hvad der her Access Bars var for noget. At man kunne lære det på en dag både inspirerede og provokerede mig - kan man virkelig lære noget så effektivt på en dag - kan det virkelig være så simpelt?

Og ja det er det.... alle kan lære det, alle kan have gavn af det. Og så får man både noget ud af at give og modtage Bars. How does it get any better than that?

Jeg gik hjem fra kurset med en gladere krop og en teknik jeg kan bruge resten af livet.

Jeg får jævnligt Access Bars behandlinger og det giver mig:

- Lyst og mulighed for at modtage de gaver livet giver mig hele tiden
- Plads til at være mig
- Mulighed for at vælge
- Sindsro
- Bedre kropsfornemmelse
- Fysisk velvære
– Kærlighed til mig selv og andre
- Jeg er mindre dømmende
- Større tolerance

Hvad du kan få ud af Access Bars er ubegrænset. Er du villig til at give slip på de beslutninger, meninger, overbevisninger, domme, forestillinger og løgne, som begrænser dig? og modtage livet igen.... Så er Access Bars den mest udramatiske, letteste og mest vidunderlige metode jeg kender.....

Jeg anbefaler Access til alle, det er en skøn måde at få det bedre på.Classes:
No matching Access Bars® classes found.