Name: Gerald Gans
Phone: 0031646900679
Address: Deimoslaan 5
Heerhugowaard
Noord-Holland
Netherlands
See scheduled classes below

Ik ben Gerald Gans en sinds enige tijd Bars Facilitator. Sinds ik met Access consciousness bezig ben is mijn hele leven veranderd. in 2015 zat ik midden in een Burn-out en na twee Bars sessies was mijn hele energie weer terug. Je zou kunnen zeggen dat mijn interesse gewekt was.

Ik kon niet wachten om Bars Practitioner te worden en na de Foundation datzelfde jaar besloot ik ook Bars facilitator te worden. 1 januari 2016 was het zover. Inmiddels geef ik elke maand minimaal 1 Bars Class in Heerhugowaard en ben ik bezig mijn werkgebied uit te breiden naar meer plekken in Nederland.

De tools van Access Consciousness maken steeds meer een onderdeel uit van de dagelijkse praktijk van mijn leven, net als eten, drinken en ademen.

Hoe langer ik bezig ben des te meer realiseer ik me hoe geweldig het is om te leven en om mij te zijn. Ik kan wel zeggen dat er elke dag meer ease, joy en glory in mijn leven is, dat ik elke dat meer van mezelf houd en dat ik elke dag meer ruimte in en om me heen voel om het leven te creëren dat bij mij past.

Dat is ook wat ik zo graag faciliteer voor de mensen die bij me komen. Ik doe dat door middel van Bars Tasters, Bars Classes en mijn eigen coaching programma's.

Sinds juni ben ik ook Access Body Proces Facilitator en sinds ik in juli Choice of Possibilities heb gedaan bij Gary Douglas mag ik ook eigen clearing avonden organiseren.

Zo zullen hier binnenkort naast de Bars Classes, aankondigingen komen van twee clearing avonden, één met als thema: houden van jezelf en één met als thema: vaderschap voor mannen en vrouwen. Ook kijk ik al erg uit naar de eerste Body Proces Class met één van mijn favoriete processen: communion with earth.

Ik kijk er naar uit je bij één van de classes te ontmoeten.

Hartegroet,

Gerald

Classes:
Class Date Location Facilitator
Access Bars® 9/Apr/2017 Heerhugowaard Gerald Gans