Name: Zanne Fallesen
Phone: +45 60 65 52 53
Address: Thorsgade 72, 4 tv
DK 2200 København N
Copenhagen
Denmark
See scheduled classes below

eg er certificeret ID Psykoterapeut MPF, NLP-Coach, Hypnoterapeut, Access Body Process Facilitator og Access Bars Facilitator.
Oprindeligt har jeg en baggrund i speditionsbranchen og mange års erfaring i undervisningsmiljøet og har i mere end 20 år uddannet mig og arbejdet inden for menneskers udvikling og personlig vækst. Jeg interesserer mig for mennesker og deres historier på et eksistentielt plan. Det er berigende at få lov til at overvære et menneskes vej og få lov at gøre en forskel.
Access Bars har betydet meget for min egen personlige udvikling og er efter min overbevisning et værktøj, som kan bruges af alle uanset baggrund. Det er let at lære og let at bruge. Du kan bruge det sammen med børnene, med partnere m.fl. og er med til at skabe positive forandringer. Jeg glæder mig til at dele Access Bars med dig.
Jeg afholder Access Bars kurser mindst en gang månedligt. Hvis du ikke lige kan se, hvornår jeg holder det næste, så kontakt mig endelig. Jeg tager også gerne ud til dig og afholder kursus, hvis du minimum kan samle 4.

Se yderligere på min website: www.opem.dk eller Facebook Opem Terapi & Hypnose

Zanne Fallesen

Bars Facilitator
ID-Psykoterapeut MPF
5-PATH Hypnoterapeut
Coach- og mindfulness instruktør

Kontakt: mobil 60 65 52 53
mail: info@opem.dk
website: www.opem.dk


ACCESS BARS
- Let at lære og let at bruge
- 32 punkter, som ved let berøring slipper det der forhindrer dig i at kunne tage imod
- Bevidsthed, at se uden at dømme
- Bedre kropsbevidsthed - din krop ved hvad der er sandt for dig

Classes:
No matching Access Bars® classes found.