Name: Annette Hagman
Phone: 0731-56 95 54
Address: Selmedalsvägen 56
Hägersten
Stockholm
Sweden
See scheduled classes below

Hej! Annette här :-)

Jag har arbetat och levt som healer under hela 2000-talet och har en hel del olika behandlingar och verktyg med i min ryggsäck. Kraftfulla verktyg. När jag fann Access Consciousness kändes det som att nu kan jag sluta cirkeln. Nu är min palett intakt.

Min passion är att hela, läka och höja frekvensen på jorden och hur kan vi göra det bättre än genom att själva öppna upp oss för kärlek, lycka, harmoni och allt vi vill ha i våra liv? Allt vi ger ut ger ju ringar på vattnet och tänk vad vi kan skapa bara genom att göra det vi tycker är roligt!
För att inte glömma att det är rätt kul att ha kul under tiden vi räddar världen ;-)

När jag började gå Barskurserna hände allt så fort. Jag upplever det som att ungefär hälften av all tyngd jag gått och burit genom livet försvann som ett trollslag. Och den kommer inte tillbaka. Magiskt. Insikterna haglar över mig och den dimma jag haft i huvudet under säkert tio års tid är borta. Jag använder verktygen dagligen och upplever hur jag skiftar hela min energi.
Det känns som att jag under alla år gått genom skogen och varit tvungen att hugga ner alla träd som var i vägen för att komma fram. Nu behöver jag inte det längre för någon annan har redan gjort det. Och skulle det vara något träd som ändå står kvar vet jag hur man gör för att smita runt det :-) Jag blir mer och mer jag för varje dag ☺ Vill du också bli mer och mer du?

Hos mig kan du ta emot Bars behandlingar och gå Barskurser. Jag bor i Stockholm och åker gärna både inom Sverige och i andra länder. Jag älskar att resa.

Vad ska till för att du ska få exakt det du önskar dig i livet och lite till?
Kom så hjälps vi åt!


Annette Hagman

Access Bars Fascilitator
Dipl Massageterapeut
Healer
Dipl Ansiktszonterapeut
Medial Vägledare

www.frihetskallan.se

Classes:
No matching Access Bars® classes found.