Name: Lene Cassandra Nielsen
Phone: +45 42631616
Address: Living Magic, Vodroffsvej 5, st. tv., 1900 Frederiksberg C
Frederiksberg C
Danmark
See scheduled classes below

My name is Lene Cassandra Nielsen and I'm Access Bars Facilitator, Access Body Process Facilitator and a Publisher of a online Magazine: B.E.G.

I'm loving creating and hosting classes around Denmark and in the world.

I was born curious and all my life I did known there was a nother way to create life, business and relationship.
In Access Consciousness I did find some tools which created some thing different and with ease.
My life has change so much after using the tools that I want to create more possibilities for others to create their life and relationship in more allowance of them and just open up for more choices, joy, happiness and moneyflow.

So come along and play with the infinity possibilities, choices, questions and be the contribution the world is waiting you to step into, weip?

My website in danish:
www.detsensitiveunivers.dk
www.lenecassandra.dk

Ejg,
Lene Cassandra

Danish:
Jeg hedder Lene Cassandra Nielsen, er Ceritfied Access Bars Facilitator og Access Body Process Facilitator.

Faciliteter i Access BARS, access Body Process teknikker.

Jeg er født nysgerrig og har hele mit liv vidst at der er en anden måde at gøre og være på i relationer, penge, arbejde og har fundet det i Access Consciousness ved at lære Access Bars og andre værktøjer og processer. Jeg elsker at undervise og facilitere andre i Access BARS og Access Consciousness , da jeg ved at når vi vælger at åbne de døre til vores krop med mere energi, indsigt eller bevidsthed, åbner vi op til mere glæde, bevidsthed og energi i vores liv og i vores krop!
Mit liv har forandret sig big time efter jeg er begyndt at leve i spørgsmålet og allowance af mig og ikke i historien af mig. Det er som at tingene jeg ønsker bare dukker op i mit liv.

Jeg er foredragsholder, workshopholder, skribent og udgiver online Magasinet B.E.G. med nye vinkler på Bevidsthed, Energi og Glæde.

Min websider:

www.detsensitiveunivers.dk
www.lenecassandra.dk

Classes:
No matching Access Bars® classes found.