Name: Cheryl Henriquez
Phone: 0031619326621
Address:
Tilburg
Noord Brabant
Netherland
See scheduled classes below

Fijn dat je op mij site komt kijken en meer te weten komt over wat er al aan mogelijkheden zijn om je leven aangenamer en makkelijker te maken.

Access Consciousness is geen 'positief denken' en het heeft niets te maken met affirmaties. Het werken met Access Consciousness stelt je in staat je eigen kracht en kennis te gebruiken en geeft gereedschappen om dat wat we willen veranderen, daadwerkelijk te veranderen.
Access Consciousness is een techniek die voor het grootste deel uit vragen stellen bestaat, met een 'opheldering verklaring' erbij. De vragen zijn fantastisch. Vraag en er wordt gegeven. En vragen geven meer mogelijkheden dan antwoorden. Conclusies en antwoorden zijn eerder 'stilstaand' terwijl vragen in beweging blijft.

Ik ben augustus 2011 in aanraking gekomen met Dain Heer op aanraden van mijn tante uit Miami Florida. Dit zette heel mijn wereld op zijn kop. Ik ben begonnen met vragen te stellen en gereedschappen toe te passen en merkte op dat er wat veranderingen begonnen plaats te vinden. Het smaakte naar meer. Nadat Dain Heer eind juni een introductie klas Being You Changing the world heeft verzorgd werd mijn interesse in Access steeds groter en groter.
Ik koos op dat moment om deze nieuwe techniek te helpen bekendheid te krijgen in Nederland en besloot om een Bars Facilitator te worden.
Ik heb mijn Bars klassen gevolgd bij Tom Verbroekken, Lisen Bengtsson en Caro Joy en Foundation bij Kacie Crisp. Ik ben blij deze keuzes te hebben gemaakt, bijzondere mensen.

Al na mijn eerste Bars behandeling merkte ik veranderingen. De ruimte, de vrijheid, het durven stappen te nemen, mijn financiŽle situatie, meer gemak in ieder gebied van mijn leven en die van mijn kinderen, mijn zelfvertrouwen, kortom Access levert voor mij iedere dag een grote bijdrage aan een gemakkelijker en gelukkige leven.

Graag nodig ik je uit om jouw eigen realiteit te gaan verkennen.
Ben je bereid voor jezelf te gaan staan en de wereld te veranderen?
Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt, niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt
Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt, niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt
Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt, niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt
Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt, niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt
Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt, niets is het tegenovergestelde van wat het lijkt

Hoe kan het beter worden dan dit?

is er iets dat je echt zou willen veranderen?
Je geldsituatie?
Je relaties?
Je gezondheid?
Je lichaam?
Je energie?

Je kunt het gemakkelijk veranderen met The Bars van Access Consciousness.

Wat zijn The Bars?

Wetenschappers hebben bewezen dat ons gedachten invloed hebben op molecules en daardoor ziekte, wanorde en veroudering veroorzaken.
Waar worden al deze gedachten opgeslagen? In je lichaam.
The Bars is een verzamelnaam voor de 32 energiepunten die door en rondom het hoofd lopen. Deze punten slaan op elektromagnetisch niveau alle gedachten, ideeŽn, beslissingen, houdingen en overtuigingen die we ooit hebben gehad over wat dan ook.

Elke Bar correspondeert met het onderdeel of gedeelte in je leven waar het naar genoemd is. Bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over loslaten (waarvan je dacht dat het belangrijk of onbelangrijk was), is in de "controle" Bar opgeslagen.
Om er een paar te noemen: er zijn Bars voor geld, genezing, het lichaam, controle, creativiteit, bewustzijn, plezier, sex, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, veroudering, kracht etc.

Hoe werken The Bars?

Het is net zoals je een virus verwijdert van je computer, wanneer je op de verwijder knop klikt dan is het virus voorgoed verwijderd. Hetzelfde geldt voor de Bars. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Hoeveel ben je bereid te ontvangen in je leven?

Je kunt bij mij terecht voor een Bars sessie ( duurt ongeveer anderhalf uur). Als Bars Facilitator geef ik ook Bars klassen een 8 uur durende 1 daagse cursus. In de Access Consciousness Bars cursus:
* ontvang je twee maal een Bars behandeling
* geef je twee maal een Bars behandeling
* bekijk je een DVD waarin Gary Douglas (de oprichter van Access Consciousness) een Bars behandeling geeft aan Dain Heer met een uitgebreide uitleg.
* ontvang je een uitgebreid handboek om thuis nog meer te leren over de Bars en de beginselen van Access.
* een certificaat

Wat zijn de voordelen van het leren van The Bars?
ē Je geeft vrienden, klanten en andere mensen die je kent meer vrijheid door hun te behandelen
ē Je gebruikt The Bars voor jezelf om elk gebied van je leven te veranderen
ē Je kunt meer geld verdienen omdat je als Bars Practitioner geld kan vragen voor een Bars behandeling na het volgen van deze 1 daagse cursus
What are the infinite possiblities?

Wie ben ik?

Ik ben Cheryl, geboren op Curacao, moeder van een dochter en een zoon die me zoveel geleerd hebben en nog steeds leren. Ik woon al meer dan 25 jaar in Nederland. Ik spreek verschillende andere talen zoals Spaans, Engels en Papiamento.

Voor ik met Access in contact kwam, heb ik verschillende opleidingen/cursussen gevolgd zoals: IET Practitioner, Sensi Therapeute, Reiki, werken met Engelen Balinese Massage, Feng shui

All of life comes to us with ease joy and glory!

Classes:
No matching Access Bars® classes found.